Українська правда

Ріїсе похвалив Коноплянку

Сергей Шемшученко — 5 червня 2010, 19:37

Півзахисник збірної Норвегії Бйорн-Хельге Ріїсе вважає, що однією з головних причин поразки його команди у товариському матчі зі збірною України стало те, що його команді не щастило.

При цьому футболіст віддав належне супернику і виділив у складі української команди півзахисника "Дніпра" Євгена Коноплянку, повідомляє Gazeta.ua.

"Вважаю, що ми грали добре, але, на жаль, зіткнулися з диким "нефартом" і поступилися. Я ненавиджу програвати. Але знаю, що кожна невдача гарна тим, що дозволяє робити висновки", - наголосив норвежець.

"У нас було більше шансів відзначитися, і рахунок на табло не цілком відповідає характеру матчу. Проте, все, що я можу сказати з цього приводу: українці - молодці", - додав Ріїсе.

За його словам, українці показали, як потрібно використовувати вигідні моменти.

"Склад збірної України не був для нас сюрпризом, ми точно знали, що в Осло не буде Шевченка, Вороніна. Але це не означає, що в гості до нас приїхали слабкі футболісти", - підкреслив хавбек.

"Повірте, я кажу це не просто з ввічливості. Напередодні зустрічі ми з наставниками переглянули кілька відеозаписів. У складі збірної України більше за інших сподобався мій візаві на фланзі - номер 19 (Євген Коноплянка)", - сказав Ріїсе.

За його словами, Коноплянка швидкий півзахисник, який володіє поставленим ударом.

"Думаю, якщо цей хлопець буде продовжувати грати в тому ж дусі - колись стане яскравою особистістю", - додав гравець збірної Норвегії.