Українська правда

Шовковський: "Багато в чому визначальними будуть найближчі два поєдинки з "Бешикташем"

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2011, 14:39

Багато в чому визначальними для виходу "Динамо" в плей-офф Ліги Європи будуть найближчі два поєдинки з "Бешикташем".

Таку думку після матчу 2-го туру групового турніру Ліги Європи між тель-авівським "Маккабі" і київським "Динамо" висловив капітан "біло-блакитних" Олександр Шовковський.

"Треба визнати, що в наших діях не відчувалося тієї легкості, яка повинна була бути. Чому? Це дійсно завуальоване питання. Зрозуміти, з чим це пов'язано, досить складно. Також не можу не сказати, що дихалося на футбольному полі дуже важко. Це відчувалося вже на розминці - піт з мене лився просто градом. А мені ж не бігати доводилося, а грати у воротах", - сказав він.

"Суперники діяли саме в тому ключі, який нам і передрікав тренерський штаб. Типові комбінації, типова взаємодія на футбольному полі, типова тактична схема гри. Але саме в цьому матчі так вийшло, що з нашого боку не було гри в азарт, в задоволення. А без цього дуже важко показувати хорошу гру", - розповів СаШо.

На питання, наскільки старт "Динамо" в ЛЄ можна вважати провальним у світлі того, що перед командою поставлено завдання виходу в плей-офф, голкіпер киян відповів: "Давайте подивимося на цю ситуацію з іншого боку. Хто перед початком групового турніру говорив про те, що "Сток Сіті" буде лідером нашої групи? Ситуацію треба оцінювати об'єктивно. Є гра, є певний стан команди, в якому вона знаходиться на даний момент - все це накладає відбиток на поточний вигляд турнірної таблиці. Але у нас попереду ще чотири матчі. Багато в чому ж визначальними будуть найближчі два поєдинки з "Бешикташем", - цитує СаШо dynamo.kiev.ua.