Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Арсенал". Донецьк менше п'яти не забиває. ВІДЕО

02.12.2011 11:23 607 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Арсенал". Донецьк менше п'яти не забиває. ВІДЕО

У матчі проти "Карпат" донецький "Шахтар" започаткував непогану традицію результативності. А яскраве повторення цього досягнення "гірники" продемонстрували вже у наступному турі в поєдинку проти київського "Арсенала". Після вильоту із Ліги Чемпіонів на адресу "Шахтаря" було дуже багато критики, і, у останньому матчі на своїй рідній "Донбас Арені" у цьому році "гірники" зробили все, щоб загладити свою провину перед власними уболівальниками.

Результат матчу проти львівського клубу не змушував наставника "Шахтаря" щось вигадувати із вибором виконавців на сьогоднішню гру. У порівнянні із складом на поєдинок у Львові, відсутнім був лише Євген Селезньов, який пропускав зустріч через дискваліфікацію. І так само як і на стадіоні "Україна", це дало свої плоди.

У цій грі "Шахтар" забивав багато і красиво. Вже на тринадцятій хвилині Срна після навісної передачі із кутового потужним ударом зльоту забив перший м'яч у ворота Польового. Наступного м'яча довелося чекати трохи більше п'ятнадцяти хвилин - Коста зі штрафного просто поклав м'яч у дев'ятку, не давши голкіперові "канонірів" жодного шансу на порятунок. А передувало цьому стандарту вилучення Богдана Шершуна, який зупинив вихід Адріано на побачення із голкіпером.

У другому таймі гра продовжилась за тим же сценарієм. "Арсенал" зрідка ходив на половину поля супернка і продовжував помилятися в обороні. Одним із таких провалів і скористався Мхітарян, збільшивши перевагу своєї команди до трьох м'ячів. Через десять хвилин був удар того ж таки Мхітаряна і результативний рикошет від Богданова. А крапку у знущанні над голкіпером суперника поставив Едуардо після прострілу Вілліана.

У "канонірів" не було жодного шансу щось змінити в ході гри. Якби у футболі можна було як в боксі викидати білий рушник, то тренер "Арсенала" зробив би це ще в першій половині гри, тим самим зупинивши конвульсії своїх підопічних. Безвиграшна серія киян, яка до цієї гри налічувала три поєдинку, збільшилась ще на один.

Коментарі ()