Українська правда

Гармаш каже, що Вакс його вилучив "за те, що зайшов на поле без дозволу"

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2012, 10:23

Юрій Вакс вилучив Дениса Гармаша у поєдинку "Шахтар" - "Динамо" за те, що футболіст зайшов на поле без дозволу арбітра.

Про це розповів сам півзахисник "динамівців", процитувавши самого головного арбітра.

"Упевнений, що не заслуговував жодної з двох карток. У першому випадку Шевчук, прокинувши повз мене м'яч, просто врізався у мою спину - я не встиг зробити у його бік і руху", - сказав він.

"Щодо другого епізоду, то розмову про нього варто почати з подачі Гусєвим кутового, під час якого Луїс Адріано вдарив мене ліктем у потилицю. Удар був навмисним, я впав, але суддя чомусь залишив це порушення без уваги, хоча і дозволив лікарям вийти на поле", - додав гравець.

За словами Гармаша, від удару він знаходився у шоковому стані і не відразу зрозумів, що Вакс просив його залишити поле.

"А коли трохи отямився і розібрався, чого він хоче, відразу відправився до бокової лінії. У цей час поле ще не залишив наш масажист, і я навіть не думав, що у цей момент суддя може відновити гру", - пояснив він.

"Я побіг до бокової лінії. Побіг, а не відправився кроком, що дозволяло б звинуватити мене у затягуванні часу. Але арбітр попрямував у мою сторону і виписав друге попередження", - зауважив Гармаш.

"Запитав його: "За що?" - "За те, що ти зайшов на поле без дозволу". "Але ж я його і не залишав", - заперечую. "Подивишся потім відео", - сказав він і повторним жестом зажадав залишити газон", - цитує півзахисника "Спорт-Экспресс в Украине".