Українська правда

Тимощук: "Це історичний момент - як для мене, так і для "Баварії"

Сергей Шемшученко — 26 квітня 2012, 08:35

Вихід "Баварії" до фіналу Ліги чемпіонів - історичний момент як для клубу, так і для українського півзахисника мюнхенців Анатолія Тимощука.

Про це українець, який у півфінальному матчі залишився на лаві запасних, заявив після гри в інтерв'ю "НТВ-Плюс".

"Півфінал вийшов гідним фіналу. Хороший суперник, протистояння 120 хвилин. Дуже переживав. Довго розминався, оскільки тренер планував випустити мене, але в підсумку він не прийняв такого рішення. Все одно дуже радий за команду: ми вдруге за три роки зіграємо у фіналі Ліги чемпіонів. Сподіваюся, цього разу більш вдало. Але загадувати не варто", - сказав він.

"Це історична подія - як для мене, так і для команди: приймати фінал на рідному стадіоні і вийти в цей фінал. Але це і додаткова відповідальність. Ми повинні виграти", - сказав він.

За словами Тимощука, у матчі проти "Челсі" його команді необхідно докласти максимум зусиль.

"Втім, суперник хороший, грає у відмінний футбол, дуже організований. Потрібно докласти максимум зусиль, щоб переграти "Челсі" і завоювати головний клубний трофей європейського футболу". У моїй особистій колекції на рівні клубів це єдиний кубок, якого не вистачає. Сподіваюся, мені і команді ця вершина підкориться", - цитує Тимощука sport-express.ru.