Українська правда

Фавр: У нас ще недостатньо досвіду виступів на такому рівні

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2012, 00:34

"Динамо" не виглядало краще за "Боруссію", котрій лише трохи забракло до виходу в груповий етап Ліги Чемпіонів після довгого періоду відсутності в єврокубках.

Про це на післяматчевій прес-конференції говорив тренер команди з Менхенгладбаха Люсьєн Фавр, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Ми розчаровані. Сьогоднішня гра показала, що у нас ще недостатньо досвіду виступів на такому рівні. Був момент, коли здавалося, що перемога близька - коли було 0:2. Ми трішки не дотиснули, не вистачило гри на флангах. Потрібно було бути більш активності у півзахисті. Усе це призвело до такого підсумку", - оцінив причини невдачі тренер.

"Результат потрібно приймати таким, яким він є. Не треба забувати, що ми довго не були у верхівці таблиці. У минулому році нам вдалося посісти 4-е місце. Нам ще належить зіграти багато важливих матчів, треба працювати над зіграністю команди", - нагадав тренер "Боруссії".

За словами Фавра, його підопічні будуть намагатися вийти на пристойний рівень.

"16 років ми не грали у єврокубках, тому нам потрібно ще багато чого зробити, щоб набратися досвіду. У цій грі нам дещо вдалося: контроль м'яча, довгий час створювали тиск на суперника. Тим не менш, бажаю "Динамо" подальших успіхів", - закінчив промову Фавр.