Українська правда

Блохін: "Боявся, що заб'ємо один м'яч, і команда зупиниться"

Сергей Шемшученко — 31 березня 2013, 18:29

Поєдинок "Чорноморець" - "Динамо" був тестом, швидше, для одеської команди, а не для київської.

Принаймні, такої думки Олег Блохін, головний тренер "біло-синіх", пише офіційний сайт "моряків".

"Ми припускали, що буде важка гра. З іншого боку, піднімався ажіотаж. Швидше, це був тест для "Чорноморця". Команда, напевно, прагне у Європу, а ми спокійно працювали. У нас всього 5 чоловік було у команді, 16 були у збірних", - сказав він.

"Перші 20 хвилин настрій, напевно, не відповідав рівню "Динамо", але нічого страшного. В цілому, ми контролювали хід гри, після 20-ої хвилини у нас було більше моментів забити. "Чорноморець" намагався створити нам якісь проблеми, але коли ми забили перший і другий м'ячі - гра була закінчена", - додав тренер.

За словами Блохіна, у "Динамо" емоції Хачеріді намагаються стримувати, але не завжди це виходить.

"Це для нас проблема. Було те ж саме із Гармашем, трохи привели в порядок, залишився один Женя. Тим більше, вже маючи 3 картки, міг отримати і червону. Треба працювати над цим", - зауважив він.

Блохін також визнав, що його команда має певні проблеми після стандартів.

"Існує проблема. Будемо допрацьовувати. Дуже мало часу працюю з командою. Потрібно покращувати, але не встигаємо. Розбираємо "Чорноморець", інші команди, на це йде час. Це недопрацювання, моє та гравців. Боявся, що заб'ємо один м'яч, і команда зупиниться. Забили другий м'яч, і "Чорноморець" розвалився", - підсумував він.