Українська правда

Лисенка дискваліфікували на три поєдинки, Шикова - на два

Сергей Шемшученко — 4 квітня 2013, 17:49

Три матчі доведеться пропустити нападнику ужгородської "Говерли" Володимиру Лисенку за удар партнера по команді під час матчу 22-го туру Прем'єр-ліги з маріупольським "Іллічівцем".

Таке рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, засідання якого відбулося у четвер, 4-го квітня, пише прес-служба ФФУ.

Двоматчеву дискваліфікацію отримав захисник луцької "Волині" Ванче Шиков за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми у матчі того ж туру з дніпропетровським "Дніпром".

Двоматчева дискваліфікація - таке покарання чекає футболіста львівських "Карпат" Елла Кен Арманда за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми під час матчу 22-го туру молодіжної першості з донецьким "Шахтарем".

Вилучений у цьому ж матчі за прилюдні образливі вчинки, що принижують честь і гідність учасників матчу й офіційних осіб, гравець донецького "Шахтаря" Леонід Акулінін також отримав дискваліфікацію, яка склала три поєдинки.

За нецензурні вирази на адресу арбітра під час матчу 22-го туру молодіжної першості з криворізьким "Кривбасом" футболіста молодіжного складу харківського "Металісту" Володимира Шопіна усунено від участі у матчах на три гри.

За вихід на поле й апеляції до арбітра у матчі 22-го туру чемпіонату молодіжних команд "Карпати" - "Шахтар" тренерів донецької команди Сергія Попова та Анатолія Скірчука дискваліфіковано на один матч.

Нагадаємо, "Чемпіон" раніше повідомляв, що Євген Хачеріді отримав триматчеву дискваліфікацію.