Українська правда

Безус: "Дніпро" буде боротися до останнього і чекати помилок конкурентів"

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2013, 12:52

Головні претенденти на друге місце у Прем'єр-лізі тепер - київське "Динамо" та харківський "Металіст".

Так вважає атакуючий півзахисник "біло-синіх" Роман Безус, слова якого наводить офіційний сайт клубу.

"Ми виконали завдання на гру, здобули перемогу, три очки. Всі гравці задоволені. Після цього матчу, думаю, більшу частину шансів "Дніпро" втратив", - сказав він.

"Можливо, він не зовсім ще позбувся шансів, але головні претенденти тепер - ми і "Металіст". Подивимося завтра "найпринциповіший" матч. Скільки там буде боротьби, жовтих, червоних карток", - додав футболіст.

За словами Безуса, те, що роблять київські вболівальники під час вирішальних матчів, складно описати словами, але це дуже допомагає команді.

"Задоволений тим, як зіграла вся наша команда. Що стосується особисто моєї гри - моментами грав непогано, моментами - погано. Далі будемо дивитися розбирати ігри. Головне, що нашій команді вдалося сьогодні перемогти", - зауважив він.

"Дніпро" практично можна викреслювати з гонки за друге місце. Однак вважаю, що вони однак будуть боротися до останнього і чекати помилок конкурентів. Не потрібно думати про шанси конкурентів. Зараз наше завдання - успішно зіграти з "Металістом", - підсумував Безус.