Головне

Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Динамо" 3:2. Лужний залишив Київ без шансів на Лігу чемпіонів

19.05.2013 18:20 1522 0
Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Динамо" 3:2. Лужний залишив Київ без шансів на Лігу чемпіонів

Київське "Динамо" втратило всі шанси на боротьбу за місце в Лізі чемпіонів у наступному сезоні. Команда Олега Блохіна не взяла очки в грі з "Таврією" колишнього динамівця Олега Лужного, і, з урахуванням перемоги "Металіста" над "Дніпром", про "срібло" може забути.

"Динамо" сьогодні програло заслужено, бо не показало тієї гри, з якою можна було не те що виступати в ЛЧ в наступному сезоні, а й навіть претендувати на вихід до еліти європейського футболу. Скромна "Таврія", що завершує сезон в середині таблиці, у мотивації і бажанні повністю переграла свого суперника.

І, навіть, той факт, що "Динамо" два м'ячі пропустило з пенальті, а майже весь другий тайм грало у меншості, ніяк не виправдовує команду. Схоже, київський клуб просто не витримав психологічного навантаження боротьби з "Металістом", і, як підсумок, у наступному сезоні обмежиться скромним виступом у Лізі Європи.

У киян майже нічого не виходило в атаці. Ідейе в кінцівці сезону здав, Аруна, який регулярно забивав у останніх зустрічах, сьогодні нічим не запам'ятався. Ну а оборона - це вже стара і заїжджена тема, яку вже навіть не хочеться ворушити. "Динамо" програло у першу чергу самому собі.

Що стосується "Таврії", то команда Олега Лужного створила маленьку сенсацію, і реабілітувалася в очах уболівальників за всі невдачі у ході сезону. Команда вийшла на бій, і віддала всі сили, щоб його виграти. І говорити лише про везіння не варто, так як у команди Лужного було набагато більше моментів на взяття воріт з гри, аніж у суперника.

Що стосується майбутнього обох клубів, то обом тренерам треба ще багато працювати. Лужному для того, щоб його команда проводила всі матчі на такому рівні. Блохіну - щоб у наступному сезоні поборотися не за срібло, а, нарешті, за золото, якого так давно чекають у Києві.

Коментарі ()