Головне

Ахметов не приховує, що вболіває за "Металіст", і незадоволений Суркісом

05.05.2013 13:08 549 0

Рінат Ахметов, який дивився гру "Металіст" - "Динамо" з VIP-ложі у компанії президента харків'ян Сергія Курченка, після гри відверто висловився про "Динамо".

За його словами, він всім серцем підтримував "Металіст" у звітній грі. Слова Ахметова наводить офіційний сайт київського клубу.

"Я говорив після гри у Донецьку, що всім серцем буду підтримувати "Металіст", приїхав на матч. Ігор Суркіс образився з цього приводу. Але я хочу сказати, що якби на місці "Металіста" були б "Карпати" або будь-яка інша команда з українського чемпіонату, то я б усім серцем підтримував будь-яку команду, що грає проти київського "Динамо", - сказав він.

"Коли "Динамо" грає у Європі, тоді я завжди вболіваю за українську команду. А у чемпіонаті України я завжди вболіваю за ту команду, яка грає проти київського "Динамо", - додав бізнесмен.

За словами Ахметова, якби з "Металістом" за чемпіонство боровся "Шахтар", то Ігор Суркіс, він упевнений, уболівав би проти "Шахтаря".

Окрім того, власник "Шахтаря" залишився незадоволений привітанням президента "Динамо" з чемпіонством.

"Листівка була. Я просто хочу сказати, що вона була у некоректній формі. Розумієте, це було обіцяно ще до гри з "Металістом", у якій "Шахтар" міг як виграти, так і програти. Що сказали б, якби ми програли? Що "Шахтар" спеціально програв "Металісту". І це б принизило як наш клуб, так і харківський", - пояснив він.

"Але ж ми могли програти чесно. "Металіст" на "Донбас Арені" показав чудову гру. Вони забили нам два голи. І якби суддя зарахував другий м'яч, то, думаю, харків'яни здобули б перемогу. Тому я і сказав, що ця листівка була у некоректній формі", - підсумував Ахметов.

Коментарі ()