Українська правда

Ващук: "Після 5-ти турів скажемо, чи боротиметься "Арсенал" за еврокубки"

Сергей Шемшученко — 17 липня 2013, 10:58

Спортивний директор київського "Арсеналу" Владислав Ващук оцінив старт "канонірів" в новому чемпіонаті і розповів про завдання команди Юрія Бакалова в нинішньому сезоні.

У першому турі УПЛ "Арсенал" поступився в Дніпропетровську "Дніпру" 0:3, повідомляє "Чемпионат".

"Це була перша гра чемпіонату і в першу чергу відмічу, що кинулася в очі нервозність команди в Дніпропетровську, - каже Ващук.

"Спрацювала психологія, і впоратися з хвилюванням гравці "Арсеналу" так і не зуміли. Але в той же час варто відмітити і дії "Дніпра". Команда добре готова фізично, старалася прессингувати, і в цілому контроль м'яча і самого матчу був на стороні футболістів "Дніпра". Так що перемога команди Хуанде Рамоса в цілому виглядає заслуженою. Сподіватимемося, що в Києві з "Металістом" команда проведе вже роботу над помилками", - повідомляє спортдиректор.

"Сьогодні, напевно, ще рано говорити про завдання пробитися в єврокубки з однієї простої причини. Зіграний тільки один тур, тому конкретніше можна буде оцінити перспективи "Арсеналу" в цій боротьбі після закінчення десь п'яти турів чемпіонату. Потім проаналізуємо, що було хороше в цих іграх, що погане, і зробимо висновки про можливість вирішувати поставлені завдання", - додав Ващук.