Головне

Стеценко про витівку фанатів "Севастополя": "Це - беззаконня"

19.08.2013 15:35 485 0

Якщо ФФУ чи Прем'єр-ліга не відреагують на те, що відбулося під час матчу "Севастополь" - "Дніпро", коли фанати зірвали зустріч, то це може створити дуже небезпечний прецедент.

Так вважає генеральний директор дніпропетровського клубу Андрій Стеценко.

"Все це можна висловити лише одним словом - беззаконня. На щастя, на наших стадіонах таке трапляється нечасто. У будь-якому випадку, подібне треба припиняти в корені. Якщо Федерація чи Прем'єр-ліга на подію у Севастополі не відреагують належним чином, це може створити дуже небезпечний прецедент", - сказав він.

"Можлива ланцюгова реакція, адже у кожному українському місті є фанатські угруповання. Ще невідомо, наскільки та чи інша з них агресивна. Але у даному випадку гадати не доводиться", - додав директор.

За словами Стеценка, під час заворушень у фанатському секторі севастопольського стадіону футболісти "Дніпра" не постраждали.

"Слава Богу, всі живі-здорові. Але неприємний осад залишився. Деякі наші легіонери, можливо, трохи злякалися такого розвитку подій. Коли біля тебе рвуться запалені фаєри, а поруч з головою пролітають пластикові сидіння, ця ситуація, погодьтеся, не з приємних", - цитує його "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, ультрас "Севастополя" зірвали матч з "Дніпром" своєю поведінкою, ламаючи сидіння стадіону та кидаючи фаєри.

Коментарі ()