Українська правда

Кочетов: "Коньков сказав абсолютну неправду"

Сергей Шемшученко — 28 лютого 2014, 20:08

Ігор Кочетов не причетний до захоплення Будинку футболу.

Про це заявив сам очільник київської міської федерації футболу.

"Анаталій Коньков сказав абсолютну неправду. Навпаки, сьогодні я зробив все для того, щоб не трапилося збройного конфлікту між двома агресивними групами, що перебували в холі Будинку футболу. Там відбулася стрілянина, і могло трапитися все, що завгодно", - сказав він.

"Так, я дійсно приїжджав до Анатолія Конькова, щоб сказати про те, що ультрас хочуть висловити йому недовіру. Я просто хотів попередити Конькова, і сказати про те, щоб він сам прийняв рішення", - зазначив Кочетов.

Також Кочетов розповів про події, які відбулися в Будинку футболу.

"Разом з Ігорем Гатаулліним спускалися на перший поверх в буфет, коли в будівлю зайшло чоловік 12-ть в чорних камуфляжах та бронежилетах. У них виник конфлікт з охороною. Нам заявили, що це люди з майдану, які прийшли вимагати у Конькова протягом години написати заяву про відставку", - зазначив Кочетов.

"Ми попросили цих людей заспокоїтися, а охорону попросили повідомити Конькову про те, що є необхідність вийти і поговорити з цими людьми. Але цього не сталося, зате викликали іншу групу, яка приїхала і виник конфлікт", розповів Кочетов.

За його словами, він намагався зробити все, щоб розв'язати цей конфлікт.

"Почалася бійка, пролунали постріли. І в цій ситуації ми намагалися зробити все, щоб його мирно локалізувати. Тому для мене дивно, чому Анатолій Дмитрович, який є чиновником такого рівня, спотворює реальні факти" , - цитує Кочетова "Чемпионат.com".

Як відомо, раніше Коньков у захопленні Будинку футболу звинуватив Кочетова й ультрас "Динамо".