Українська правда

Луческу: "Проти нас грала дуже сильна команда"

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2014, 15:42

В сутичці, яка спалахнула в кінці поєдинку Шахтар - Ворскла, винні обидві команди.

Про це заявив наставник "гірників" Мірча Луческу.

"Проти нас грала дуже сильна команда. Ми знали це, вивчали її. Останнім часом спостерігаю за Ворсклою і бачу, що команда росте з кожним роком. У неї хороший перспективний тренер - Сачко. Видно, що команда добре організована. І найважливіше - дуже дисциплінована", - зазначив він.

"Помітно, що футболісти дотримуються з першої до останньої хвилини те, про що домовляються перед матчем. Навіть маючи перевагу в першому таймі, ми не змогли створити ніяких моментів для взяття воріт", - сказав румунський тренер.

Луческу зауважив, що незважаючи на те що Ворскла вигравала 1:0, вона не закрилася, а продовжувала атакувати

"Другий тайм, можу сказати, був рівним. Незважаючи на те що Ворскла вигравала 1:0, вона не закрилася, а продовжувала атакувати. Час йшов, і дії ставали агресивнішими. Обидві команди були дуже мотивовані, хотіли перемогти", - наводить слова Луческу прес-служба Шахтаря.

"Шкода, що закінчилося сутичкою. Це не робить честі жодній з команд, ні тим гравцям, які в цій сутичці брали участь. Думаю, ми заслужили перемогу", - сказав Луческу.

Містер також висловив думку щодо сутички наприкінці матчу.

"Може бути, позначилася відсутність сил в завершенні матчу. Багато футболістів вийшли в кінці - ті, які пропустили першу частину чемпіонату і частину зборів в Австрії. Тому, може бути, це і позначилося. Не думаю, що і полтавці правильно діяли", - заявив він.

"Потрібно було не тягнути час, коли була пауза, а нагнітати, навпаки. Шкода, що хтось із них ударив Срну. Розумію їх, нервовими були в кінці. За великим рахунком вони думали, напевно, про три очки. Наприкінці поєдинку їх поведінка теж була некоректною", - зазначив Луческу.

На думку наставника Шахтаря, найнеприємніше, що там зібралися всі: гравці двох команд і запасні.

"Це не красить сьогоднішню гру. Некоректно і непрофесійно тягнути час, як ви сказали, але і не коректно когось бити чи штовхати", - висловив думку румунський фахівець.

"Хтось провокує, а хтось на цю провокацію відповідає. Винні обидві команди в цій сутичці, і засуджувати когось більше або менше не варто", - резюмував Луческу.

Нагадаємо, Шахтар у стартовому матчі 2-го туру УПЛ вирвав перемогу у полтавської Ворскли (2:1).