Українська правда

Ребров: "На жаль, перетворили кінцівку в нервову, але головне, що виграли"

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2014, 20:15

Після першого тайму у матчі з Металістом футболісти Динамо втратили впевненість.

Про це заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров, який прокоментував перемогу своєї команди над харківським клубом у 2-му турі Прем'єр-ліги.

"Важка гра, як і всі попередні з Ворсклою і Шахтарем. Це перша домашня гра чемпіонату для Металіста. Ясно, що було складно грати з цією командою. Радий, що дотерпіли до кінця матчу. На жаль, перетворили кінцівку в нервову, але головне, що виграли", - зазначив Ребров.

"Ярмоленко - лідер команди. На жаль, сьогодні він не використав свої моменти, але його робота на полі не викликає ніяких сумнівів. Він отримав травму, але дограв до кінця. Це почесно для нашої команди, що люди хочуть грати до кінця", - сказав він.

За словами Реброва, травмований центральний захисник - це втрата для будь-якої команди.

"У нас через травму випав центральний захисник. Це завжди для будь-якої команди втрата. У Металіста теж сьогодні була дуже значуща втрата центрального захисника", - зауважив Ребров.

"Напевно, після перерви пропала впевненість. Металіст забив досить швидкий гол. В атаці ми робили те, що планували", - сказав головний тренер Динамо.

На думку Реброва, у матчі було два різних тайми.

"Було два різних тайми. Це заслуга Металіста, що він додав у другому таймі. Перший тайм був досить хороший для нас. У другому, можливо, була недооцінка, і впевнені дії Металіста призвели до голу", - сказав наставник киян.

"У Гармаша дуже багато емоцій. Виходячи на поле, він забуває дуже багато речей - йому потрібно їх нагадувати. На жаль, зараз він не в оптимальній своїй формі, але я впевнений, що він її набере. Це майбутнє Динамо", - запевнив Сергій Станиславович.

Тренер Динамо сподівається, що в кожній грі буде додавати не тільки Гармаш, а й Риболка, який виконав величезний обсяг роботи.

"Буду сподіватися, що в кожній грі буде додавати не тільки Гармаш, а й Рибалка, який величезний обсяг роботи виконав. Ми попереджали, що гравці Металіста можуть провокувати. Це була провокація з боку Вільягри, на жаль, Рибалка на неї повівся", - сказав фахівець.

"Велозу ще не готовий. Він отримав травму після гри, не тренувався тиждень. Огнєн Вукоєвич позавчора отримав травму на тренуванні. На такі важливі матчі я не бачу сенсу везти людей, які повністю готові", - наводить слова Реброва кореспондент Tribuna.com.

Нагадаємо, Динамо у другому турі перемогло харківський Металіст з рахунком 2:1.