Українська правда

Грозний: Важливо отримати позитив від набраних очок у грі з великими клубами

Сергей Шемшученко — 17 серпня 2014, 09:34

Психологічно футболісти Говерли почували себе набагато краще, якби змогли відібрати очки у грандів українського футболу.

Про це після мінімальної поразки від Металіста заявив головний тренер ужгородців В'ячеслав Грозний, якого цитує офіційний сайт харківського клубу.

"Результатом, звичайно, я незадоволений, тому що за рахунку 0:0 Степанюк зобов'язаний був забивати. Тоді була б абсолютно інша гра: я б перейшов у три захисника та спробував би максимально знівелювати перевагу Металіста на флангах", - сказав він.

"Було ще кілька напівмоментів. Багато моментів у таких матчах не буває. У першому таймі ми застосували пресинг, постаралися позбавити Металіст м'яча, не давали розвертатися ні на аутах, ні на початкових ударах. Сил у нас на це, в принципі, вистачало, але було занадто багато браку", - додав наставник.

За словами Грозного, у порівнянні з минулим сезоном основна частина команди випала.

"Я засмучений, що ми не взяли очки. Коли команда тільки створюється, то важливо отримати позитив від набраних очок у грі з великими клубами. Наприклад, як Олімпік відібрав очки у Динамо, обіграв Зорю, психологічно вони себе почувають добре. Ми ж поки не можемо перемогти", - зауважив він.

Фахівцю дуже хотілося, щоб швидше закінчилися "неподобства проти нашої країни на Сході України".

"Ви знаєте, я іноді емоційно завожуся по-футбольному, але ж хлопцям-військовим і звичайним людям там значно складніше, ніж нам тут всім разом узятим. Люди там - це справжні герої. Важливо, щоб вся країна об'єдналася, підтримала. Щоб усі ці політичні внутрішні чвари були відкинуті. Потрібно об'єднатися й очистити країну від усіх тих, хто заважає нам жити!" - підсумував він