Українська правда

Григорчук: Шахтар - дуже хороша команда, з хорошим підбором футболістів

Сергей Шемшученко — 13 вересня 2014, 23:49

Роман Григорчук не хоче, щоб Чорноморець грав від оборони.

Про це після матчу із Шахтарем заявив сам головний тренер одеситів, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Я не скажу, що проблеми, у нас є великі недопрацювання в атакуючих діях. Сьогодні це позначилося на результаті. Щоб домагатися результату, треба погрожувати, забивати голи, і треба взагалі грати. Грати в футбол, самим атакувати, намагатися вести гру", - сказав він.

"Якщо сподіватися на оборону, на контратаку, я такий футбол нам прищеплювати не хочу. Хочу, щоб ми навчилися грати правильно. Атакуючий футбол дозволяє досягати результату постійно. Контратакуючий футбол - це щось одиночне, рідкісне", - додав наставник.

За словами Григорчука, він розумів, що в атаці треба дуже багато додати, і для цього кожному футболістові треба постаратися зробити все можливе, щоб підняти свій рівень індивідуальної майстерності.

"Ми вчимося у хороших команд. Шахтар - дуже хороша команда, з хорошим підбором футболістів. У них потрібно вчитися, бачити, яким способом люди здобувають результат. Дуже складно, коли у суперника є перевага на якихось ділянках поля в індивідуальній майстерності", - зауважив він.

"Але ми бачимо над чим треба працювати. Ми були кращими, ніж останнім часом. Я бачив це за останніми тренуваннями. Ми дуже добре попрацювали. Нам вдалося зробити хорошу роботу, і ми додали. Але ви розумієте, що навіть той рівень, на який ми зараз трохи піднялися начебто, він все одно недостатній", - підсумував тренер.