Українська правда

Грозний: "Якщо не будуть прийняті дисциплінарні санкції проти Сергія Берізки, то ми не поїдемо на матч-відповідь"

Сергей Шемшученко — 28 вересня 2014, 10:18

Ужгородська Говерла погрожує неявкою на матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка України з харківським Металістом.

Про це після першого поєдинку цієї стадії, який відбувся 27 вересня, заявив головний тренер закарпатської команди В'ячеслав Грозний.

"Арбітр матчу вплинув на кінцевий результат матчу. А суддя, як відомо, не повинен бути головною дійовою особою на полі. Головні дійові особи на полі - це футболісти, і управляють ними тренери. Арбітри повинні не заважати", - зазначив він.

"Керівництвом клубу було прийнято рішення, яке я підтримую. Якщо не будуть прийняті дисциплінарні санкції проти Сергія Берізки, то ми не поїдемо на матч-відповідь", - заявив наставник ужгородського клубу.

За словами Грозного, Металіст - великий клуб, який не потребує допомоги арбітрів.

"Навіщо знущатися над командою? Ви ж все бачили. Ніякої першої жовтої картки у Сергія Люльки не було. Ви бачили, що був пенальті в ворота Металіста. Едмар, маючи жовту картку, тричі фолив, і також міг отримати червону", - сказав він.

"Металіст - великий клуб, я із задоволенням дивлюся як грає ця команда, і підтримую її в єврокубках. Це класна команда, з класними гравцями. Харків'яни не потребують допомоги арбітрів",- зауважив Грозний.

Тренер додав, що не розуміє, чому Сергій Берізка налаштований проти Говерли.

"Я не розумію, чому Сергій Берізка проти нас налаштований. Я за те, щоб найближчі 3 роки у нас працювали іноземні арбітри. І ми відійдемо від цієї упередженості", - зазначив фахівець.

"Симпатій і антипатій з боку арбітрів не повинно бути , - цитує Грозного офіційний сайт Говерли.

Нагадаємо, перший матч 1/8 фіналу Кубка України Говерла - Металіст завершився з рахунком 2:2.