Українська правда

Маркевич: "Вилучення на початку гри наклало свій відбиток"

Сергей Шемшученко — 5 жовтня 2014, 18:38

Матч 8-го туру між Іллічівцем та Дніпром виявився досить нервовим.

Про це заявив головний тренер дніпропетровського клубу Мирон Маркевич, який прокоментував перемогу своєї команди над маріупольським клубом з рахунком 1:0.

"Це тільки так здавалося, що до матчу результат вирішений наперед на користь Дніпра ... Враховуючи те, що ми грали непростий матч у Франції, плюс перельоти, переїзди, плюс грати о 2:00 дня, самі розумієте, не дуже просто. І вилучення на початку гри наклало свій відбиток", - заявив він.

"Тому гра вийшла нервова. Ми прекрасно розуміли, що потрібно вигравати. І необхідно віддати належне Іллічівцю: вони грали сьогодні продумано і професійно. Хоча в другому таймі у нас була пара стовідсоткових моментів, коли потрібно було робити рахунок 2:0", - зазначив Маркевич.

Тренер також натякнув на проблеми зі складом Дніпра та розповів, як його команда буде проводити паузу в чемпіонаті.

"Гравці були втомлені...А де взяти гравців? Шахов не готовий ще - він тільки недавно почав тренуватися. Назвіть ще, кого брати. Важко назвати? Мені теж", - сказав Маркевич.

"9 чоловік у нас їдуть у збірні. Тим, хто залишається, ми даємо три дні відпочити, а в четвер вони почнуть тренуватися. Будемо працювати тут. Запланована контрольна гра з Олександрією, а потім, коли всі з'їдуться, напевно, 15-го числа, буде ще один матч", - наводить слова Маркевича прес-служба Дніпра.