Головне

Тренер Ольборга: "Нам необхідно більше очок, так що будемо відповідально готуватися до наступного матчу з Динамо"

24.10.2014 01:17 470 0

У першому таймі матчу Ольборг - Динамо у футболістів датського клубу було багато шансів забити і вони непогано контролювали м'яч.

Про це заявив головний тренер Ольборга Кент Нільсен, який прокоментував перемогу своєї команди над київським клубом з рахунком 3:0.

"Перш за все, хочу сказати, що ми дуже пишаємося тим, що перемогли одну з найсильніших команд Європи. Під час гри у Динамо були великі шанси забити, але наш голкіпер зіграв відмінно і не дозволив суперникові відзначитися", - зазначив фахівець.

"Однак у першому таймі у нас було багато шансів забити і ми непогано контролювали м'яч. Та й після перерви ми теж показали непогану гру - за рахунку 0:2 нам було вже простіше контролювати те, що відбувалося на полі. Також вважаю, що ми сьогодні провели хороші голи", - вважає Нільсен.

Тренер також виділив зі складу Динамо Ярмоленка та Беланда.

"Ми знали, що Динамо - дуже сильна команда і вона сильніша за Ольборг за виконавцями, але ми це компенсували командною грою. А виділити у складі Динамо я можу Ярмоленко і Беланда", - сказав тренер Ольборга.

"Які тепер шанси на вихід з групи? Нам необхідно більше очок, так що будемо відповідально готуватися до наступного матчу з Динамо, він буде дуже важливим для нас", - зауважив Нільсен.

У свою чергу Нільсен додав, що Ольборг буде прагнути перемогти в Києві.

"Це завжди важке питання. Звичайно, ми будемо прагнути перемогти і діяти в такому ж ключі, як сьогодні. Але треба враховувати багато факторів, наприклад, як той, що у нас багато проблем в обороні", - сказав він.

"А що стосується нічийного результату київського матчу з Динамо, то, вважаю, що і він залишить нам непогані шанси на вихід з групи", - наводить слова Нільсена dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()