Головне

Маркевич: Потрібно серйозно думати над тим, щоб оновлювати Дніпро

02.11.2014 22:56 277 0

Дніпру у нинішнє зимове міжсезоння потрібно серйозно працювати над доукомплектацією.

Про це після поразки від Динамо заявив головний тренер дніпропетровців Мирон Маркевич, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Я теж чекав іншого результату та гри. Але що поробиш, ми програли. Не можу сказати, що Динамо мало багато моментів - використовувало наші помилки, а ми, на жаль, ні", - сказав він.

"Потрібно серйозно зараз працювати над комплектацією. Потрібно серйозно думати над тим, щоб оновлювати Дніпро. Хто хоче йти, нехай ідуть, але на їхнє місце повинні прийти інші футболісти", - додав наставник.

Маркевич зазначив, що сподівається, що президент Дніпра з ним зустрінеться, адже потрібно поговорити на цю тему.

"Завжди винен тренер. Претензії до футболістів? Вони старалися, не можу сказати, що валяли дурня. Значить, тренер не вгадав зі складом - так буває", - пояснив тренер.

"Щоб грати з такими серйозними командами, потрібно мати склад. Найбільша проблема - відсутність плеймейкера, який може грати на місці, де грав Джуліано. І ми всі про це знаємо у клубі. Ну а 0:3... Вважаю, це не по грі. У Динамо більше моментів-то і не було", - додав Мирон Богданович.

Маркевич визнав, що без гравця, який може все зв'язати, дуже складно грати у футбол - з деякими командами це проходить, але із серйозними суперниками відразу видно, що м'яч не тримається.

"Як такого футболу сьогодні не було. Як у виконанні однієї команди, так і іншої. Просто була боротьба, багато силових єдиноборств, але футболу не було. Наприкінці, коли нас стало менше, Динамо контролювало м'яч. А так, футбол не найкращий. Я це визнаю, принаймні, у нашому виконанні", - зауважив він.

"Чудово розумію незадоволення, я теж незадоволений. Повірте, ми намагаємося робити все, що можемо. Футболісти теж переживають. Претензій по самовіддачі у мене немає. Залетів би той м'яч - не знаю, був гол чи ні - 1:1, і зовсім інша була б гра", - підсумував він.

Коментарі ()