Українська правда

Тренер Ольборга: Ми створили достатньо моментів, але не змогли їх реалізувати

Сергей Шемшученко — 7 листопада 2014, 08:09

Ольборг, незважаючи на всю велич Динамо, провів досить непогану гру проти київської команди.

Так вважає головний тренер данської команди Кент Нільсен, якого цитує офіційний сайт "біло-синіх".

"Хочу привітати Динамо із заслуженою перемогою. У киян було дуже багато моментів, особливо у перші 25 хвилин другого тайму. Ми, як маленька команда у порівнянні з Динамо, теж провели непоганий матч, особливо перший тайм", - сказав він.

"Я задоволений самовіддачею своїх гравців, але не результатом. На жаль, нам не вдалося скористатися чисельною перевагою, оскільки Динамо забило гол через хвилину після вилучення. Ми створили достатньо моментів, але не змогли їх реалізувати, а киянам вистачило майстерності, щоб реалізувати свої моменти", - додав тренер.

На думку Нільсена, Динамо краще вдалося скористатися перервою, й у другому таймі кияни вчинили серйозний тиск на ворота Ольборга.

"Наша команда не така досвідчена, як Динамо. Не всім нашим гравцям вдалося впоратися із тиском. У нас багато молодих гравців, і в цілому я задоволений грою, за винятком перших 25-ти хвилин другого тайму. Але я не можу вимагати занадто багато чого з молодих гравців", - зауважив він.

За словами наставника, якби його запитали до початку матчу, чи був би він задоволений нічийним результатом, я він би сказав "так".

"Динамо набагато багатше, у них у складі багато гравців, які виступають за національні збірні. Але в цілому я задоволений грою своєї команди. Мені сподобався Андрій Ярмоленко, який сам може вирішити результат матчу. Також сподобалася гра Хачеріді", - підсумував Нільсен.