Українська правда

Намагання начебто є, але до нього ще потрібна майстерність, - Маркевич

Сергей Шемшученко — 1 грудня 2014, 22:29

Дніпро останнім часом показує погані результати, бо майстерність підводить футболістів.

Так вважає головний тренер дніпрян Мирон Маркевич, якого цитує офіційний сайт клубу, про що розповів після нічиєї з Металургом.

"Намагання начебто є, але до нього ще потрібна майстерність. Начебто маємо територіальну перевагу, але її потрібно реалізовувати. По самовіддачі ні до кого претензій немає, але майстерність трохи підводить. Тому такі результати", - сказав він.

"А проти нас команди виходять мобілізовані. І не приховують навіть цього. Відбиваються, як можуть. Але це не виправдання. Щоб вигравати, потрібно проявляти свої найкращі якості. На жаль, Матеус не готовий, Гама вийшов, наче вперше на поле, Шахов те ж саме. Посилити серйозно гру, чесно кажучи, важко", - додав наставник.

За словами Маркевича, він говорить керівництву клубу про нові трансфери, адже у команли багато баласту.

"Але, знаєте, зараз такий час. Усе залежить від нашого президента. Я озвучив всі позиції, які мені потрібно. Ми працюємо, є люди на ці позиції. Але немає сумнівів, що Дніпро потребує посилення. Є багато проблемних позицій: лівий захисник, опорні півзахисники й, основне, плеймейкер нам потрібен кров з носу", - підсумував він.