Українська правда

Попов натякає, що провокація на грі Волинь - Металіст була спланована

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2014, 10:01

Рішення по матчу 10 туру Волинь - Металіст, який не був дограний через уболівальників, котрі влаштували охоту на суддю Кутакова, вже буде прийнято після Нового року.

Про це в коментарі Сегодня заявив віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

"Низка подій, які передували матчу, і те, що було під час його і після - все вказує на те, що суддівство Кутакова було лише приводом для конфлікту. А насправді все набагато глибше.

Я б не хотів зараз вішати ярлики і когось в чомусь звинувачувати, для цього є дисциплінарні органи, які, вивчивши усі факти, і прийматимуть рішення. Покарання для Волині може бути дуже жорстким, але не по примсі ФФУ, а тому, що ми діємо згідно з регламентними нормами УЄФА. А вони в таких випадках не панькаються з клубами. Якщо винні - дадуть відповідь по усій суворості.

Незважаючи на спроби декого дезорієнтувати спортивну громадськість країни, шантаж і тиск на ФФУ, ми не збираємося йти на поводу у Волині або будь-якого іншого клубу. Дуже шкода, що уболівальників втягують в ці розбрати і створюють небезпечні прецеденти. Дисциплінарні органи ФФУ зараз збирають інформацію, а рішення, швидше за все, буде прийнято вже після Нового року, - сказав Попов.