Головне

Луческу знову жаліється, тепер на формат чемпіонату та порожні трибуни

04.03.2015 22:53 351 0

Усі нинішні проблеми в українському футболі набагато важливіші, ніж окремий узятий матч.

Про це після кубкової зустрічі з Металістом заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт Шахтаря.

"На жаль, сьогодні в українському футболі немає ентузіазму, трибуни порожні. А публіка - це перше, що має бути на футбольному спектаклі. Вболівальники підтримують атмосферу, чинять тиск. Без цього дуже складно щось вимагати від футболістів і грати", - сказав він.

"Тому сьогодні просто перемога з рахунком 2:0, за нашої повної переваги. І щось ще коментувати тут складно. Знову перерветься чемпіонат на три тижні. Я не зрозумію, кому потрібен такий турнір", - додав наставник.

За словами Містера, якби спільнота прислухалася до того варіанту, про який говорили у Шахтарі, з плей-офф, то чемпіонат би проходив зовсім по-іншому.

"Стадії Кубку України складаються з двох ігор, і незрозуміло, що від цього футболісти та глядачі виграють. Тим, хто несе відповідальність за чемпіонат, за його подальшу долю, напевно, потрібно добре його проаналізувати та не повторити ту ж помилку у наступному сезоні, треба прийняти інші рішення", - зауважив він.

На думку Луческу, якщо так триватиме і надалі, то всі стадіони будуть напівпорожніми.

"Вийде так, що ми будемо грати тільки для тих, хто дивиться футбол по телевізору. А про гру говорити навіть немає сенсу. Всі нинішні проблеми в українському футболі, напевно, набагато важливіші, ніж сьогоднішній матч", - підсумував він.

Коментарі ()