Головне

Вернидуб: Гол з пенальті надломив нас. Стало зрозуміло, що складно буде вирівняти гру

19.04.2015 00:18 435 0

Зорі прикро, що програла донецькому Шахтарю з розгромним рахунком, хоча команда і виглядала непогано.

Про це розповів головний тренер луганців Юрій Вернидуб, якого цитує офіційний сайт клубу.

"У першому таймі гідно виглядали. І навіть коли пропустили другий гол. Думаю, не зроби цю помилку... Підкат був непотрібним. Футболіст був у куті штрафного. Цей гол десь надломив нас. Стало зрозуміло, що складно буде вирівняти гру", - сказав він.

"На жаль, програли. Що говорити? Суперник був гідний. Плюс, втратили чотирьох основних футболістів. Хоча ті хлопці, які їх замінили, виглядали непогано. Програли. Нічого страшного. Потрібно швидше забути цей матч і йти далі", - додав наставник.

За словами Вернидуба, у другому таймі було видно, що не вистачало свіжості.

"При ситуації, що склалася, у заявці у нас було не 18 чоловік, як зазвичай, а 17. Я не став смикати хлопців з молодіжного складу. Ми всі чоловіки. Всі професіонали. Повинні терпіти удар. Я впевнений у хлопцях. Прикро, що такий рахунок, а взагалі виглядали непогано", - пояснив він.

На думку тренера, якби у ворота Шахтаря поставили ще один пенальті, який був на Луканові, то, можливо, все було б по-іншому.

"На мій погляд, у тому епізоді пенальті був. Це моя думка. Вона може бути як об'єктивною, так і суб'єктивною", - підсумував він.

Коментарі ()