Українська правда

Ребров: "Те, що сьогодні творив головний арбітр - це просто неподобство"

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2015, 22:59

Андрій Ярмоленко не заслуговував на жовту картку у матчі 20-го туру УПЛ між Волинню та Динамо.

Про це в ефірі телеканалу 2+2 заявив головний тренер київського Динамо Сергій Ребров, який підбив підсумок сьогоднішнього матчу своєї команди проти луцької Волині (3:1).

"Звичайно, дуже важко, коли пропускаєш на перших хвилинах матчу. Відразу з'являється нервозність у діях. Добре, що хлопці, тим не менш, вирвали цю гру. Ключову, вважаю, гру!", - заявив тренер.

"Не люблю говорити про суддів, але те, що сьогодні творив головний арбітр - це просто неподобство. В епізоді, коли Ярмоленко отримав жовту картку, був найчистіший пенальті у ворота Волині! Кажуть, що нам потрібен інший формат чемпіонату України. Так давайте вже проведемо цей чемпіонат просто для однієї команди", - висловив думку Ребров.

Ребров ще раз наголосив, що пенальті у ворота Волині був.

"Адже головне, знали, що Ярмоленко і Сілва "висіли" на картках, і без докорів сумління обом показують ...Ви подивіться, як арбітр зірвався і побіг показувати картку Ярмоленку, як Бен Джонсон! Ми п'ять разів подивилися повтор цього епізоду, і можу тільки повторитися: пенальті там найчистіше", - наголосив тренер Динамо.

"Для нас сьогоднішній матч був навіть важливіше, ніж поєдинок з Шахтарем - ми грали на виїзді з сильною командою, яка претендує на потрапляння в Лігу Європи. І як можна не виставити на такий поєдинок найсильніших гравців тільки через те, що вони "висять" на картках? Це просто смішно ...", - пояснив Ребров.

"Чому не виходило нічого у першому таймі?Тут багато причин. По-перше, було складно після матчу з Фіорентиною в Лізі Європи. По-друге, ми пропустили гол на перших хвилинах, і хлопці занервували. Радий, що в другому таймі нам вдалося забити швидкий гол, а потім вийти вперед і в підсумку вирвати перемогу", - сказав фахівець.

На його думку, такий футбол - це е якесь запрограмоване дійство.

"Такий футбол, це не якесь запрограмоване дійство. Головне, що хлопці старалися і віддали всі сили, щоб здобути перемогу" - підкреслив Ребров, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, через перебір жовтих карток Андній Ярмоленко та Данило Сілва пропустять майбутній матч із Шахтарем.