Українська правда

Сподіваємося, хлопці відчують найближчим часом смак голів, - Бабич

Сергей Шемшученко — 3 травня 2015, 23:42

Чорноморець міг досягнути позитивного результату у матчі з Дніпром тільки, якби зіграли організовано та суворо в обороні.

Про це на післяматчевій прес-конференції розповів старший тренер "моряків" Олександр Бабич, якого цитує офіційний сайт дніпропетровського клубу.

"У сьогоднішній грі ми могли добитися позитивного результату тільки, якби зіграли організовано та суворо в обороні. Але недопрацювали, дуже багато програли боротьби та, в принципі, заслужено програли", - сказав він.

"Не можна не зазначити, що у Дніпрі кваліфіковані футболісти, але, тим не менш, голи, які ми пропускаємо, особливо перші, якщо чесно, напружують. Те, як легко нам забивають перші м'ячі, насторожує", - додав наставник.

За словами Бабича, хочеться, щоб хлопці відчули впевненість, щоб забили.

"Навіть незважаючи на поразку, трохи претензій. Хочеться тільки побажати хлопцям до кінця організовано працювати, як ми домовляємося на установці. У чомусь недопрацювали", - зауважив він.

"В атаці у нас є проблеми. Але ми створюємо моменти, були передачі у штрафну. Видно, що хочуть забити, поспішають. Сподіваємося, що хлопці заспокояться та відчують найближчим часом смак голів", - підсумував Бабич.