Українська правда

Анчелотті: "Ювентус у відмінній формі, у нього чудовий бойовий дух"

Сергей Шемшученко — 6 травня 2015, 08:41

Ювентус по максимуму використовує сильні якості Андреа Пірло, Карлоса Тевеса, Артуро Відаля.

Про це після поразки від італійського клубу заявив головний тренер Реала Карло Анчелотті.

"Часом ми грали дуже добре, у нас були непогані шанси після 15-ї хвилини. Треба повторити це в матчі-відповіді. Не тільки Серхіо Рамос, але і всі інші робили більше помилок, ніж зазвичай. У тому числі і в обороні - через тиск Ювентуса. Думаю, в цілому Рамос провів хороший поєдинок", - зазначив він.

"Юве у відмінній формі, у нього чудовий бойовий дух. Зараз все зовсім не так, як в поєдинках з туринцями на груповому етапі минулого розіграшу. Це матчі на виліт, півфінал. Ситуація схожа на торішній півфінал або чвертьфінал нинішнього розіграшу. Але ми впевнені в собі, тому що будемо грати вдома. Вболівальники нам допоможуть", - висловив думку тренер.

За його словами, Гарет Бейл був втомлений.

"Гарет Бейл був втомленим. Він тільки відновився після травми. Це занадто важливий футболіст для нас, найнебезпечніший в нашому складі. Тому я вирішив не ризикувати і зняв його з гри" - пояснив фахівець.

"Суперники по максимуму використовують сильні якості Андреа Пірло, Карлоса Тевеса, Артуро Відаля. Впоратися з ними вкрай важко, вони дуже небезпечні. Але треба бути терплячими. Результат негативний, але не такий вже й поганий. Все вирішиться на Сантьяго Бернабеу", - підкреслиа Анчелотті, слова якого наводить офіційний сайт УЄФА.