Українська правда

Заваров: "Це не та якість гри, яку ми очікуємо 14 числа в матчі з Люксембургом"

Сергей Шемшученко — 9 червня 2015, 23:22

Гравці збірної України виконали не всі завдання, які були поставлені на матч проти Грузії.

Про це після товариському матчу з Грузією в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив тренер збірної України Олександр Заваров.

"Нашим новачкам треба багато працювати, щоб стабільно грати не тільки в клубах, але і в збірній України. По грі я б сказав так - вдалося не все. Гравці нашої команди виконали не всі завдання, які були поставлені на матч проти Грузії, особливо в першому таймі", - зазначив він.

"Це не та якість гри, яку ми очікуємо 14 числа в матчі з Люксембургом. Будемо серйозно готуватися до цього матчу. Гравці це розуміють, тому повинні здобути для нас позитивний результат", - сказав Заваров.

За словами тренера, збірна Грузії має багато технічних футболістів.

"Наше завдання було не давати грузинським футболістам приймати м'яч, тому що в цій збірній технічні гравці. Це виходило у нас тільки фрагментами. Через це у нас були великі проблеми", - зауважив тренер.

"Завтра поговоримо, розберемо гру, подивимося помилки, щоб надалі їх не повторювати. Команда Люксембурга схожа з Грузією, можливо, менше технічна, але показує силовий футбол", - зауважив фахівець.

Заваров також додав, що проти Люксембурга вийдуть у стартовому складі ті гравці, які будуть більше готові фізично.

"Рано говорити який склад вийде проти Люксембурга. Хто з футболістів виявиться більш готовий фізично до гри, той і буде грати. Через декілька днів буде видно", - підкреслив Заваров.