Головне

Вернидуб: "Задоволений грою і результатом"

31.07.2015 00:27 402 0

Зоря не збиралася грати другим номером у матчі проти Шарлеруа.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив наставник луганського клубу Юрій Вернидуб, який прокоментував впевнену перемогу своєї команди над бельгійським клубом.

"Задоволений грою і результатом. Меня сподобалося, як хлопці сьогодні зіграли, я дуже радий за них. Нарешті я дожив до того, що можу отримувати задоволення від гри своїх футболістів. Дкже якісно провели матч, просто шикарно. Могли забити ще у першому таймі, але зробили це у другому, хлопці просто молодці", - заявив тренер Зорі.

"Я говорив, що будемо грати 2-м номером? Ми не грали другим номером і не збиралися. Була установка - не притискатися до власних воріт, зустрічати суперника ще в центральній зоні, а по можливості, якщо вистачає сил, намагатися їх відразу накривати, створювати тиск та не давати розігрувати м'яч", - зазначив Вернидуб.

За словами наставника, матчі за участю Шарлеруа переглядалися три рази.

"Ми дивилися три гри Шарлеруа, їм не можна давати приймати м'яч, у них дуже хороша атака, вміють обіграти, втекти. Все те, що ми просили, хлопці виконали. Ми дійсно вивчали гру суперника. Багато чого подивилися, ще і Сергій Серебренников дзвонив і давав характеристику, за це йому велике спасибі", - сказав тренер.

"Я хлопцям сказав, що ми повинні додати в русі і повинні забити. Перший тайм показав, що ми краще. Найважливіше було - додати. Що хлопці і зробили, забили два прекрасних м'ячі, Малиновський починає повертатися до тієї форми, яка у нього була в минулому році. Я радий за нього, він нарешті зрозумів, що потрібно працювати, що він і робить", - зазначив Вернидуб.

На думку тренера Зорі, Руслана чекає велике майбутнє.

"Обидва голи хороші. Руслан - дуже технічний гравець. Я і в тому році говорив, що у нього велике майбутнє, а так як він взявся за себе конкретно, він виростить в хорошого футболіста", - зпевнив Юрій Вернидуб.

"Наскільки ця перемога дозволить пройти у наступний раунд? Ще є матч-відповідь, тому нічого не вирішено. Цю перемогу потрібно вже забути. Нас чекає нелегка гра зі Сталлю, потім знову Шарлеруа. Напевно, буде ротація складу, тому що я впевнений, що багато хлопців не витримають, їм треба трохи відпочити", - підкреслив Вернидуб.

Коментарі ()