Українська правда

Головний тренер Рапіда: "Якщо хочемо пройти далі, повинні перемагати у Львові"

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2015, 08:27

У матчі проти Шахтаря Рапіду не вистачило фортуни.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер віденського клубу Зоран Барішич, який прокоментував поразку своєї команди від Шахтаря у першому матчі плей-офф Ліги Чемпіонів.

"Гра була дуже видовищною і важкою всі 90 хвилин. Не вистачило фортуни, адже перед пропущеним голом у нас був супермомент. Погано, що програли, але відрадно, що грали на рівних з такою досвідченою командою", - сказав тренер.

"За великим рахунком, гра була чесною, суддя давав картки і нам, і Шахтарю, хіба що картка Берича була необов'язковою. Повторюся, гра була чесною. Ми відіграли добре, не вважаю, що несправедливо програли, було важко. Якщо хочемо пройти далі, повинні перемагати у Львові", - зазначив Барішич.

На його думку, у матчі-відповіді Шахтар також буде фаворитом.

"Шахтар і в другій грі буде фаворитом, це безсумнівно, тепер наші шанси мінімальн, але треба перемагати. У Шахтаря не тільки хороші індивідуальні гравці, вони дуже зіграні, знають як грати на час. Недооцінки у нас не було, вважаю, треба вірити в себе, тоді, може, у Львові і прийде результат", - висловив думку Барішич.

"Мені б хотілося, щоб гравці більше комбінували, може, не вдалося це в останній третині матчу. Але в цілому зіграли непогано", - підкреслив Барішич, слова якого наводить Трибуна.