Головне

Ребров: Не важливо, хто цікавиться Ярмоленком. Він потрібен мені

22.08.2015 22:23 727 0

Андрій Ярмоленко - дуже хороший футболіст, який потрібен київському Динамо.

Про це заявив після кубкового матчу з Гірником-Спорт наставник "біло-синіх" Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Головне, що ми пройшли далі, адже багато команд припинили боротьбу вже на цьому етапі. Думаю, вийшло зробити свято для вболівальників, які прийшли на стадіон. Все добре, будемо йти далі", - сказав він.

"Ніхто не думає про те, яким саме буде результат, на цьому етапі головне - перемогти та пройти далі. Забили на один м'яч більше, значить, виконали завдання", - додав наставник.

"Можливий перехід Ярмоленка? - Новини ви не почуєте від мене, я нічого нового сказати не можу. Ярмоленко - це дуже хороший футболіст, який мені потрібен. Як будуть розвиватися події далі, думаю, ви дізнаєтеся", - зауважив Ребров.

За його словами, йому все одно, хто ним цікавиться - Евертон або Манчестер Юнайтед, адже цей футболіст, який потрібен команді.

"Дебют Гонсалеса? Він старався, було видно, що дуже хотів забити. Подивимося, як він буде виглядати з командами іншого рівня, адже сьогодні наш суперник, в основному, оборонявся, а ми, навпаки, у захисті майже не грали, тільки під час контратак", - підсумував він.

Коментарі ()