Українська правда

Рапіду з перших хвилин потрібно буде йти вперед, - Луческу

Сергей Шемшученко — 24 серпня 2015, 18:27

Усі матчі кваліфікаційного раунду схожі, грають дві команди, і кожна з них хоче перемогти.

Так прокоментував матч-відповідь раунду плей-офф Ліги Чемпіонів з Рапідом головний тренер Шахтаря Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт донецького клубу.

"Думаю, Рапіду з перших хвилин потрібно буде йти вперед і відігравати результат, який був у Відні. Згадую матч з Баварією та порівнюю різницю між суддівством, коли був нібито фол Кучера на Гьотце, якого насправді не було", - сказав він.

"Там відразу ж дали пенальті, й Олександра вилучили з поля. У такому ж моменті з Тейшейрою був явний пенальті. Його вдарили по нозі та штовхнули у спину. На жаль, 11-метровий не призначено, і не послідувало вилучення", - додав наставник.

За словами Луческу, зустрінуться дві команди, які дуже добре готуються до протистояння.

"Це підтверджує те, що у нас у Кубку не грав жоден футболіст, який виступав у Відні. У суперника також в останньому турі, коли вони здобули перемогу 3:0, на полі були тільки три виконавці, які діяли проти нас", - зауважив він.

"Це говорить про те, що обидві команди дуже серйозно готуються до цього матчу. А хто вийде завтра на поле - побачите завтра", - підсумував Містер.