Українська правда

Ребров: "Зараз немає якихось прохідних матчів, ви самі бачили це по грі Оболоні"

Сергей Шемшученко — 23 вересня 2015, 21:48

Динамо заслужено перемогло Оболонь-Бровар у першому матчі 1/8 фіналу Кубку України.

Про це в ефірі телеканалу "Футбол 1" заявив наставник Динамо Сергій Ребров, який прокоментував перемогу своєї команди над клубом Оболонь-Бровар.

"Хлопці старалися, і зараз всі розуміють, що тільки за рахунок ігор можливо потрапити в основний склад. Ті футболісти, які вийшли сьогодні на поле - довели, що вони хочуть працювати і грати в цій команді. Тому виграли ми заслужено", - зазначив тренер Динамо.

"У нас немає ніяких експерементальних, перших або других складів. Хтось дійсно відпочивав, але різниці немає. Я не ділю футболістів на першу або другу команду, і хлопці це бачать. Чи складе Макаренко конкуренцію Антунешу? Він і зараз з ним конкурує", - додав Ребров.

На думку тренера Динамо, матч-відповідь буде цікавим.

"Я впевнений, що матч-відповідь буде цікавий. Зараз немає якихось прохідних матчів. Ви самі бачили по грі Оболоні, команда добре оборонялася, дуже грамотно і компактно. У першому таймі вони грали у п'ять захисників, у другому після пропущеного голу прибрали Корнєва і перейшли на схему у чотири захисника. Я думаю, що в першому таймі їх оборона дійсно заслуговує похвали, і те що ми не створили стільки моментів - їх заслуга", - зазначив тренер київського клубу.

"Гонсалес? Будь-якому футболісту потрібен час для адаптації. У нас дійсно команда, де зараз є конкуренція. Якщо він не розуміє, що потрібно викладатися на 100% на тренуваннях і в грі, то він буде сидіти на лавці запасних - це нормальні речі. Хто сильніший, той і грає, і це дуже важливо в будь-якій команді, яка дійсно ставить перед собою високі цілі", - підкреслив Ребров.