Українська правда

Луческу: Усі пенальті були

Сергей Шемшученко — 26 вересня 2015, 17:42

Шахтар переміг заслужено у матчі 9-го туру УПЛ у донецькому дербі з Олімпіком, і всі гравці показали характер.

Така думка головного тренера "гірників" Мірчі Луческу, якого цитує офіційний сайт "помаранчево-чорних".

"Хороша гра, видовищна та дуже інтенсивна. Напевно, вона всім сподобалася, якщо навіть подивитися, як змінювався рахунок. Вважаю, що ми перемогли заслужено, але допускали помилки у тих двох моментах, коли нам забивали", - сказав він.

"Я задоволений другим таймом: усі показали характер, було видно бажання забити та перемогти. А більше про цю гру нічого не хочу запам'ятовувати. Я не очікував, що ми вийдемо на поле такими розслабленими", - додав наставник.

За словами Луческу, на такому маленькому полі, як на стадіоні імені Баннікова, дуже складно знаходити вільні зони.

"Це вийшло у другому таймі, коли суперник був уже не таким свіжим і не так щільно грав з нашими футболістами. Задоволений результатом", - пояснив він.

На запитання, чи були справедливими пенальті, Містер відповів, що йому складно сказати.

"Є інші люди, які дивляться по телебаченню, бачать повтори й аналізують. Мені зараз складно про це говорити. З моєї точки зору, всі пенальті були. Гравець не встигав за Тайсоном і грубо сфолив на ньому. А Тейшейра змусив сфолити суперника", - зауважив він.

"У перерві я говорив футболістам, щоб вони сміливо йшли в обіграш проти захисників, які у першому таймі отримали картки. Це і призвело до того, що вилучили гравця Олімпіка - і ми забили", - підсумував тренер.