Українська правда

Срна: "Найважливіше - це перемога"

Сергей Шемшученко — 7 листопада 2015, 20:58

Гравці Шахтаря чекали важкого матча проти Олександрії.

Про це заявив капітан донецького клубу Даріо Срна, який прокоментував перемогу "гірників" над Олександрією 3:2 у матчі 14-го туру УПЛ.

"Чекали складного матчу, знали, що у суперника буде дуже хороший настрій на цей поєдинок. Пам'ятаю, років п'ять чи шість тому ми також грали в Олександрії і здобули перемогу з таким же рахунком. І це був теж дуже складний матч, здається, Ракицький тоді ще червону отримав. Сьогодні ж Шахтар міг би забити і більше: з середини першого тайму Олександрія була в меншості", - зазначив він.

"Плюс за рахунку 3:1 арбітр міг призначити пенальті: в епізоді, коли м'яч влучив у руку. Але це була непроста ситуація. Просто іноді так трапляється: коли ми граємо проти дуже гарної команди, з відмінним настроєм, буває, що арбітр помиляється не на нашу користь. Але в кожному разі найважливіше - це перемога", - додав Срна.

На його думку, в Олександрії ніхто не забере очки, якщо команда буде продовжувати так грати.

"Не можу не відзначити суперника: олександрійці демонструють дуже хороший футбол. Переконаний, тут ніхто не забере очки, якщо Олександрія буде продовжувати так грати і надалі", - підкреслив Срна, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Нагадаємо, матч проти Олександрії став для хорватського захисника 300-м в УПЛ.