Українська правда

Луческу: "Для нас дуже важливо було перемогти сьогодні"

Сергей Шемшученко — 3 грудня 2015, 20:04

Шахтар заслужив три очки у матчі з Карпатами.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив наставник "гірників" Мірча Луческу, який прокоментуав перемогу своєї команди над Карпатами у матчі 12-го туру УПЛ.

"Для нас дуже важливо було перемогти сьогодні. Ми заслужили ці три очки. Можу відзначити останні ігри - ми добре граємо, багато забиваємо. Поле було не дуже хорошим - все ж зима на вулиці. Важко було контролювати м'яч і вести наші позиційні атаки, але я задоволений командою", -зазначив він.

"Проти нас грала дисциплінована, організована команда, добре діяла в обороні. Було видно, що вони грають на нічию. Вони практично нічого не створили, але добре оборонялися", - сказав Луческу.

За словами тренера, Шахтар запізнився з першим голом.

"Ми запізнилися з першим голом. Знали, що коли його заб'ємо, то суперник розкриється, з'являться вільні зони. Хочеться відзначити вихід Едуардо - в якійсь мірі, тільки завдяки йому ми й виграли. Так, як він забив, може робити тільки Едуардо", - заявив тренер.

"Зараз готуємося до гри в Парижі. Треба закінчити рік з гарним настроєм", - підкреслив Луческу, слова якого наводить Террикон.