Українська правда

Ребров: Дуже непросто відстоювати чемпіонський титул

Сергей Шемшученко — 24 квітня 2016, 22:54

Динамо було дуже складно відстояти чемпіонський титул.

Про це після гри з Ворсклою заявив тренер клубу Сергій Ребров, пише сайт киян.

"Перш за все, я б хотів привітати всіх наших уболівальників - вони заслужили друге поспіль чемпіонство Динамо! Ну а ми, сподіваюся, не будемо втрачати мотивації. Після того, як в минулому році нам вдалося стати чемпіонами, було дуже непросто зберегти такий же настрій на наступний чемпіонат", - сказав він.

"Але хлопці билися, вони це показували протягом сезону. Радий за них. Дуже непросто відстоювати чемпіонський титул, особливо, в конкуренції з таким суперником, як Шахтар. Радий, що ми в цьому сезоні були командою, і в кожній грі це доводили", - зазначив тренер.

Також Ребров заявив, що Динамо треба підсилювати склад на наступний сезон.

"Будь-якій команді необхідне підсилення. А яким у нас буде кадровий ресурс на наступний сезон, ми поки не знаємо. Хтось залишиться, хтось піде", - зазначив Ребров.

"Будь моя воля, я б, звичайно, всіх залишив в команді. Але, в будь-якому випадку, будь-якій команді завжди потрібна свіжа кров. Ми про це постійно говоримо з президентом клубу, і він розуміє мене. Нам потрібно підсилитися, щоб гідно грати в Лізі чемпіонів і захистити титул чемпіонат України в наступному сезоні", - підсумував Ребров.

Сергій Ребров