Головне

Венглинський назвав слова Луческу про несправедливість чемпіонства Динамо агонією

27.04.2016 12:32 554 0

Екс-нападник київського Динамо Олег Венглинський прокоментував дострокове завоювання своєю колишньою командою титулу чемпіона України.

Також виданню "КОМАНДА" він розповів, чого чекає від майбутнього матчу Шахтар - Динамо, який відбудеться 1 травня у Львові.

"Те, що український чемпіонат вже позбувся інтриги - проблеми сторони, що програла. Динамо другий сезон поспіль рівно проходить турнірну дистанцію", - сказав він.

"Слова Луческу про те, що закономірним чемпіонство киян стане тоді, коли вони виграють у Шахтаря, наштовхують на думку, що це була агонія тренера "гірників", - додав Венглинський.

За його словами, є турнірна дистанція, і "золото" розігрується не в одному конкретно взятому матчі, а "біло-сині" правильно розподілили сили.

"Донеччани видихнулися. На кінцівку першості їх не вистачило. Боротьба на трьох фронтах дала про себе знати, а рівноцінних замін, як показали деякі матчі, не виявилося", - зауважив він.

"Спробую навіть спрогнозувати підсумок матчу на користь Динамо, яке знаходиться у найкращому психологічному стані. Кияни захочуть віддати боржок за поразку у першому колі. А Шахтарю у мід-вік належить ще зустрітися із Севільєю", - цитує його Dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()