Головне

Наставник Істанбула ББ: Матч з Шахтарем – найвища точка мотивації

24.08.2016 19:52 651 0

Шахтар - це європейська команда, яка грала у Лізі чемпіонів, тому для Істанбула Башакшехіра цей матч буде найвищою точкою мотивації.

Про це на прес-конференції заявив головний тренер турецького клубу Абдулла Авчі.

"Ми відчуваємо повагу до суперника. Це європейська команда, яка грала у Лізі чемпіонів. В першому матчі вони показали це своєю якісною грою, постійно створюючи моменти. Ми вже 2 роки робимо кроки, щоб потрапити в Лігу Європи", - зазначив він.

"До речі, почався наш чемпіонат. Те, що ми виграли матч з Фенербахче, створило нам гарний настрій, тому ми будемо старатися виграти й завтрашній поєдинок. Хочемо якнайкраще себе показати", - сказав Авчі.

За словами тренера, гра у будь-якому випадку почнеться з рахунку 0:0.

"У будь-якому випадку гра почнеться з рахунку 0:0. Ми думаємо і про завтрашній матч, і про той, який буде у кінці тижня. Сподіваємося, що буде гарна гра та гарний результат. Позитивний чи негативний, все одно це буде великий досвід. Дякую вам, і бажаю команді суперника успіху", - сказав тренер.

"В кожному матчі кожний гравець повинен бути мотивований. Цей матч з донецьким Шахтарем – найвища точка мотивації. Коли ми дивилися на матч-відповідь Шахтаря з Янг Бойз, то побачили, що Шахтар цей матч міг виграти, проте деякі деталі у футболі можуть змінювати хід гри", - підкреслиа Авчі, слова якого наводить Футбол 24.

У першій зустрічі плей-офф кваліфікації Ліги Європи Шахтар переміг на виїзді з рахунком 2:1.

Матч-відповідь  відбудеться на Арені Львів у четвер, 25 серпня.

Коментарі ()