Українська правда

Вернидуб: Ми - маленький клуб, який представляє на євроарені регіон, де зараз війна

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2016, 09:37

Зоря Луганськ - маленький клуб з регіону, де відбувається війна, але на євроарені команда намагається показати себе з кращого боку.

Про це після завершення зустрічі з Фенербахче заявив головний тренер луганців Юрій Вернидуб, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми розуміли, що граємо з дуже серйозним суперником. Ми - маленький клуб Зоря Луганськ, представляємо регіон, де зараз війна. Хотіли подарувати цей матч нашим уболівальникам, тим людям, які підтримують нас усюди. Будь-то Одеса, Запоріжжя або вся Україна", - сказав він.

"Якщо взяти гру, то ті моменти, які створив Фенербахче... їх практично не було. Не хочу образити суперника. Був момент у першому таймі, коли пробивали головою після стандарту, й у другому, коли Соу продавив Рафаеля Форстера", - додав наставник.

За словами Вернидуба, Зоря ж зіграла дуже дисципліновано, про що і домовлялися перед матчем.

"Розуміли, що наше щастя - дисципліновано зіграти в обороні та робити дуже швидкий перехід від оборони в атаку. Забивши м'яч, мали ще шанси, але їх не використали. Можливо, десь не вистачає технічної майстерності. Були хороші виходи з оборони, але не вистачало останньої передачі", - зауважив він.

"Думаю, що пропускати гол на 96-й хвилині, коли додали три, дуже прикро, але треба змиритися з цим і працювати далі. Нас чекає через два дні гра з Динамо, потім через тиждень - з Ворсклою, потім на виїзді зіграємо з Манчестер Юнайтед, і на закуску - Шахтар", - пригадав тренер.

Вернидуб додав, що, якщо команда гідно пройде цей шлях, він буде найщасливішою людиною, адже у таких матчах народжуються справжні професіонали.

"Ми - маленький клуб. На жаль, у нас не такі можливості, як у суперників у нашій групі, варіювати склад. Граємо з тими хлопцями, які є. Звичайно, їх не вистачає. Десь бувають спади, але ми повинні все це пережити та зобов'язані показати себе з кращого боку", - підсумував він.

Юрій Вернидуб. Світлина ФК Зоря