Українська правда

Ребров: Після гри з Чорноморцем наші гравці горять бажанням реабілітуватися

Сергей Шемшученко — 18 жовтня 2016, 15:55

Бенфіка - це найкраща команда Португалії, але кількість набраних очок залежить тільки від Динамо.

Про це заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров, який поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів проти Бенфіки.

"Денис Гармаш точно не зіграє цю гру, він летить завтра в Барселону, він зараз почуває себе набагато краще. Але важливо, щоб лікар, який його оперував, подивився травму. В такому турнірі, як Ліга чемпіонів, не можна загадувати, скільки очок хочеться, скільки здобудеш", - зазначив він.

"Потрібно грати кожну гру з настроєм на перемогу. Бенфіка – найкраща команда Португалії, у них пішло багато гравців, але при цьому це дуже сильний колектив, а скільки очок ми заробимо, буде залежати тільки від нас", - додав Ребров.

За словами Реброва, всі гравці Динамо показують бажання грати, досягати результату.

"Не зрозуміло, перед такими командами, що краще – внічию зіграти або перемогти. Після матчу з Зорею я побачив бажання хлопців реабілітуватися. Після нічиї у хлопців теж є настрій виправитися і перед собою, і перед вболівальниками. Всі гравці показують бажання грати, досягати результату", - сказав тренер.

"У Бенфіки вікові гравці в захисті? Що значить вікові гравці? Вони досвідчені, вміють читати гру. Також у них є хороші молоді гравці і в атаці, і в обороні. Так що акцентувати увагу на віці не варто", - зауважив Ребров.

Наставник Динамо також розповів про воротарську позицію в клубі.

"Воротарська позиція – це, перш за все, впевненість. Той, хто кращий, той і буде грати. Рудько заслужив своїми іграми. Що стосується Шовковського, то це людина, на якого команда завжди може покластися, він може вийти і відіграти на високому рівні. Але Рудько довів, що гідний місця у складі", - підкреслив Ребров, слова якого наводить Футбол 24.

Нагадаємо, матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Динамо – Бенфіка відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45.