Українська правда

Танковський: Брага дозволяла нам створювати моменти

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2016, 07:15

Рахунок матчу Брага - Шахтар міг бути більшим, якби "гірники" не припускалися помилок у завершальній стадії та реалізували низку гарних нагод.

Таку думку висловив півзахисник донецького клубу В'ячеслав Танковський, який поділився враженнями від перемоги Шахтаря над Брагою у матчі 6-го туру групового етапу Ліги Європи.

"Гра вийшла бойовою, глядачі побачили багато забитих м’ячів. Брага дозволяла нам створювати моменти, і рахунок міг бути більшим. Та ми припускалися помилок у завершальній стадії й не реалізували низку гарних нагод. До матчу Паулу Фонсека налаштовував нас лише на перемогу", - зазначив він.

"Говорив, що неважливо, який склад вийде, – ми приїхали сюди перемагати. Також сказав: Шахтар не потуратиме Бразі лише тому, що він раніше тренував цю команду. Що стосується безпосередньо поєдинку, то, гадаю, після третього нашого гола все стало зрозуміло", - додав Танковський.

Гравець у свою чергу зауважив, що розслаблятись нема коли, адже попереду на Шахтар чекає матч з Динамо.

"Ми мали настанову – діяти впевнено в обороні й не дати суперникові забити швидкий гол. Коли ж ми відкрили рахунок, португальці побігли відіграватись, і в нас з’явилися попереду вільні зони. На щастя, вдалося кілька разів цим скористатись. Раді, що здобули перемогу", - сказав півзахисник.

"Та розслаблятись нема коли. На нас чекає останній матч року, в якому необхідно обов’язково взяти гору", - підкреслив Танковський, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Нагадаємо, Шахтар виграв 6 з 6 матчів групового етапу Ліги Європи.