Українська правда

Зідан: Реал міг забити на один-два голи більше, але ми і так дуже задоволені

Сергей Шемшученко — 13 квітня 2017, 07:58

Мадридський Реал провів хороший матч 1/4 фіналу проти Баварії, де міг забити на 1-2 голи більше.

Про це заявив головний тренер іспанського клубу Зінедін Зідан, який прокоментував перемогу своєї команди над Баварією (2:1 на виїзді).

"Результат протистояння ніколи не вирішується після першого матчу. Ми провели хорошу гру і навіть могли, напевно, забити на один-два голи більше. Але ми і так дуже задоволені. Ми показали прагнення здобути хороший результат після першого тайму", - зазначив тренер.

"Якби рахунок став 2:0, все могло скластися б по-іншому. Але ми проявили терпіння і зуміли зрівняти рахунок на початку другого тайму. Після цього пішла інша гра. Ми проявили характер і краще відбирали м'яч", - зауважив Зідан.

За словами тренера Реалу, у Мюнхені проти Баварії завжди важко грати.

"Звичайно, грати в 11-тьох проти 10-тьох набагато легше, але також варто взяти до уваги, скільки сейвів зробив Нойєр. Тут дуже важко грати. У Баварії відмінні гравці і прекрасна команда. Нам потрібно було грати краще в другому таймі", - додав він.

"Не можу сказати, що третій гол зняв би всі питання. Все стане ясно через тиждень", - підкреслив Зідан, слова якого наводить офіційний сайт УЄФА.