Головне

Прем'єр-ліга. 31-й тур. Чорноморець - Зоря 0:1. Вернидуб виграв бронзові нагороди

26.05.2017 16:21 1866 0
Прем'єр-ліга. 31-й тур. Чорноморець - Зоря 0:1. Вернидуб виграв бронзові нагороди

Луганська Зоря виборола свою першу "бронзу" української Прем'єр-ліги. Крмі того, колектив гарантував собі старт в Лізі Європи в наступному сезоні відразу з групового етапу.

В передостанньому турі чемпіонату, перегравши в гостях одеський Чорноморець з мінімальним рахунком, команда Вернидуба стала недосяжною для переслідувачів. Заключний 32-й тур, в якому Зоря зіграє проти Олімпіка, стане для луганчан формальністю. Як, в принципі, і для донеччан.

Гра проти одеситів, фактично вирішилася на старті зустрічі. Зорі вдалося забити швидкий гол - вже на першій хвилині. Петряк скористався помилкою оборонців "моряків", виконав прострільну передачу до штрафного, де Пауліньо переправив м'яч у сітку воріт.

Після забитого м'яча Зоря віддала ініціативу супернику і перебудувался на гру від оборони. Одесити намагалися загострювати попереду, багато бив по воротах Андрієвський, але луганська команда стримувала атаки і постійно заспокоювала гру.

 

А на 43-й хвилині зустрічі Чорноморець ще й залишився у меншості після того, як Ковалець вдруге побачив перед собою жовту картку, що значно спростило завдання Зорі на другий тайм.

Обидві команди догравали поєдинок дуже обережно, без небезпечних моментів біля воріт, проте з великою кількістю боротьби, і, як наслідок, жовтих карток. Зоря, можна сказати, на класі дограла по рахунку і забезпечила собі комфортний переможний результат у один м'яч.

Що стосується Чорноморця, то команду Бабича в боротьбі за місце в зоні Ліги Європи ця поразка могла залишити без будь-яких шансів. Проте, нульова нічия Олександрії в грі з Олімпіком залишає варіанти, за яких одесити можуть зачепитися за п'яту позицію.

Коментарі ()