Українська правда

Льов: "Збірна Німеччини стабільно сильна"

Сергей Шемшученко — 4 липня 2014, 22:56

Дуже важливо, що на останніх п'яти турнірах і на чотирьох останніх чемпіонатах світу Німеччина незмінно виходить у півфінал.

Про це після перемоги над Францією у чвертьфіналі заявив тренер "Бундестіму" Йоахім Льов.

За словами наставника, з кожним роком команду поповнюють нові висококласні гравці.

"Це дуже важливо, що на останніх п'яти турнірах і на чотирьох останніх чемпіонатах світу Німеччина незмінно виходить у півфінал. Це означає, що наша команда стабільно сильна", - зазначив він.

"При мені команда здобула, якщо не помиляюся, 28 перемог на великих змаганнях. З року в рік команда змінюється. З тих, хто брав участь в ЧС-2006, залишилися деякі.

У 2010-му у нас з'явилися Гьотце і Ройс. Після 2010-го - Хуммельс. Кожен новий футболіст приносить щось нове", - наводить слова Льова sport-express.ru.

За його словами, довіра до Нойєра - не його рішення.

"Це не моє особисте рішення, а впевненість всієї команди у своєму голкіпері. Він чудово діє на лінії і в штрафній площі, а при необхідності успішно допомагає захисникам за її межами

З 2010 року Нойер незмінно входить до числа кращих воротарів світу. Можливо, він найкращий", - заявив наставник Німеччини.

Льов також зауважив, що всі латиноамериканські команди почуваються в Бразилії як вдома.

"Клімат дає певну перевагу. Однаково важким буде півфінал що з Бразилією, що з Колумбією. Але ми віримо в себе. І нехай титулів у складі збірної у наших футболістів немає, вони знають, що таке перемагати", - запевнив тренер.

"За останні декілька років багато з них виграли з Баварією все, що тільки можна", - підсумував Льов.