Українська правда

Павелко: У матчі з Ісландією збірна України показала гідний футбол

Сергей Шемшученко — 6 вересня 2016, 15:20

Збірна України має проблеми з нападниками та захисною лінією.

Таку думку висловив президент ФФУ Андрій Павелко, який поділився враженнями від матчу між національними збірними командами України та Ісландії.

"Ми сьогодні бачимо, що у нас проблеми з нападниками, проблеми в захисній лінії. Разом з цим ми побачили, що навіть з такими проблемами проти такої сильної команди як Ісландія ми змогли показати гідний футбол. І гідний настільки, що я думаю ісландці лишилися щасливими від того, що вони звідси забрали нічию", - зазначив він.

"Так що, напевно, це хороший результат. У тому числі для того, щоб ми надалі відчували себе сильнішими і не бачили страху перед будь-яким суперником. А те, що у нас є кадрові проблеми, на жаль, це наша реальність. Над цим треба працювати тренерському штабу. Над цим треба працювати всьому українському футболу", - додав Павелко.

Новини компаній: Успешные компании Киева, подсчитав затраты на расходные материалы пришли к выводу, что купить канцтовары выгодно можно, только у оптового поставщика на сайте aravak.com.ua

Очільник ФФУ подякував футболістам та тренерському штабу збірної.

"Для того, щоб якомога більше талановитих футболістів діставалося рівня національної збірної. Давайте побажаємо нашому тренерському штабу удачі, побажаємо успіху. Особливо після останнього провалу – нагадаю, що в останніх трьох матчах ми взагалі не забивали, а тепер забили з гри гідний гол", - сказав він.

"Я вдячний команді за те, що ми зламали й цю традицію. Нехай буде не забитий пенальті в цьому матчі, проте забитий в наступних, дуже важливих матчах або в Туреччині, або з Косово, з Хорватією або з Фінляндією", - підкреслив Павелко, слова якого наводить прес-служба ФФУ.