Головне

Валя Семеренко: У нас не команда, а просто "ж…"

22.02.2018 15:16 19174 0
Валентина Семеренко

Валентина Семеренко не потрапила в склад України на жіночу естафету на Олімпіаді.

Після цього вона розкритикувала тренерів та партнерок по команді у коментарях в Facebook.

"Знаєте, вболівальники, просто у нас не команда, а просто ж***па. Не вірте жодному слову, це просто брехня.

Тренер навіть збори не провів і не повідомив, чому так кинув мене. Ні Іра (Варвинець - прим.), ні Меркушина не потрапляла, всі гонку бігли гірше мене. Так боляче і прикро, коли брешуть тобі в очі.

 

Навіть Урошу написала, щоб він провів збори і пояснив, що злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався. Ось так все коротко, але повірте, тепер я просто не буду мовчати, прикро боляче, як розбивають твою мрію, твою роботу!

Все це реально відбувається в збірній, всі мовчать просто.

А взяти Підгрушну, взяти Абрамову, як Урош і Меркушин плескали в долоні, що у них вийшло їх викинути з команди, як було боляче на це все дивитися. А вони раділи!

Зі своїми тренерами був і буде результат, при Зоці який був результат у мене! Просто шикарний.

 

Подивіться, де вони! Коли було таке, при Хвостенко, при Петровій такого не було, щоб так наосліп за спортивним принципом кидали!

Хто сильний? Варвинець? Меркушина?

Велепец з Меркушиним (батько Анастасії Меркушиної - прим.) провели контрольну між Оленою (Підгрушною - прим.) і Настею (Меркушиною - прим.). Якщо вони відбиралися в естафету, могли і нам сказати, я б мас-старт не бігла б, а відбиралася в естафету. Все на ничку, якби Олена не програла на ті 25 сек, то і Віта не бігти б", - написала Семеренко.

Додамо, що в естафеті наша команда фінішувала 11-ю. 

Коментарі ()